Welkom bij Dennis Parket - Dé Specialist in Doe-het-zelf Traprenovatie!


Waarom Dennis Parket voor jouw Traprenovatie?Kwaliteit Materialen


Ontdek hoogwaardige materialen en hulpmiddelen voor een duurzame traprenovatie. Onze producten van FEDI zijn zorgvuldig geselecteerd voor een perfect resultaat.


Deskundig Advies

Wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van je traprenovatieproject. Van materialenkeuze tot installatie, wij bieden persoonlijk advies op maat.


Betaalbare Opties

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij Dennis Parket vind je betaalbare oplossingen voor elke stijl en budget, zonder in te leveren op kwaliteit.


Onze Doe-het-zelf TraprenovatieproductenTrapbekleding


Ontdek een breed scala aan trapbekledingsopties, van hout tot HPL/laminaat en meer. Kies uit verschillende kleuren, patronen en texturen om je trap te vernieuwen.


Benodigdheden & Accessoires


Vind alle benodigdheden en accessoires voor een vlekkeloze traprenovatie. Van lijm en schuurpapier tot  trapspin en zwaaihaken - we hebben alles wat je nodig hebt.


Waarom Kiezen voor Dennis Parket?

Bij Dennis Parket geloven we in het leveren van hoogwaardige materialen, deskundig advies en betaalbare opties voor doe-het-zelf traprenovatie. We streven ernaar om jouw renovatieproject soepel en succesvol te laten verlopen.


Begin vandaag nog jouw traprenovatie met Dennis Parket!


Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze catalogus voor onze volledige assortiment doe-het-zelf traprenovatieproducten!

Binnenkort komt onze webshop online zodat u een aantal kleuren zelf kan bestellen bij ons.


Ook zijn wij druk bezig met onze winkel in Gilze, wij houden u op de hoogte over de vooruitgang en om eventueel daar ook de materialen te kunnen bekijken en op te halen.

Let op wij hebben nog geen showroom deze gaat vanaf 9 januari 2024 open van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en op maandag en zaterdag op afspraak.


U kan onze showtrappen bekijken in Teteringen en Rotterdam.


Onze showtrappen staan in Teteringen bij Jorissen en in Rotterdam bij Rubo Parket, hier kunt u ons werk bekijken en kunt u informatie meenemen over de prijzen. Natuurlijk maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maar bij u thuis.