De kortste stap naar de beste trap.

Op zoek naar een renovatie van uw trap ?


Dit is geen probleem voor Dennis Traprenovatie Breda.


We hebben onze trapkleuren in samenwerking met de Duitse leverancier Fedi waar we rechtstreeks van importeren, met 20 verschillende prints.


In het menu bij traprenovatie staan de meest gekozen kleuren. Hieronder vind u de andere kleuren die nog beschikbaar zijn. Als u op de link klikt komt u vanzelf bij de kleur uit.

Beuken

Canyon

Cognac

Iceberg

Machiato

Moeraseiken

Nordic

Vermont


Dennis heeft al jaren ervaring in het renoveren van trappen, dit door onder andere 2 jaar voor Upstairs te hebben gewerkt.


Het afgelopen jaar hebben wij ook al diverse trappen gerenoveerd, zoals u kan zien. U heeft veel mogelijkheden, zoals alleen de treden vernieuwen,  ook de stootborden plaatsen in dezelfde kleur of juist wit, trapwangen (zijkant van de trap) in dezelfde kleur of wit.


En met de moderne technologie ook led verlichting onder de treden of in de wang te plaatsen.


Tegenwoordig is het ook mogelijk om echte houten overzettrede te plaatsen, deze worden met een Mono Coat olie behandeling in ruim 40 verschillende kleuren, zodat u ook een trap en uw houten vloer hetzelfde kan hebben in uw huis. Of juist net de knipoog te geven dat het juist de andere tint heeft dan uw bestaande vloer, zonder dat u bv laminaat hoeft te gebruiken.
In het submenu onder het tabblad traprenovaties ziet u door ons uitgevoerde traprenovaties in de kleuren die wij zelf hebben gemaakt, dit zijn dus nog niet alle kleur mogelijkheden, deze staan hierboven vermeld.

Dennis Parket en Traprenovatie Breda

Raadhuisstraat 15 B

5126 CK Gilze

06-11418233

info@dennisparket.nl

www.facebook.com/dennisparket

Instagram : Dennisparket

KvK : 75300133