Dennis Parket  - Dennis Traprenovatie - Breda - Gilze


Intro :

Met passie is Dennis op 1 juni 2018 begonnen met Dennis Parket Breda - Gilze.

Het uitgangspunt was om zijn passie en verleden op te pakken als volleerd vakman.

Dit is gelukt en begonnen als ZZP onder de naam Dennis Parket Breda - Gilze.

In de jaren dat we nu bestaan is er een heleboel verandert, op het 1 jarig bestaan van Dennis Parket zijn wij van een ZZP bedrijf naar een VOF gegaan, omdat Harold mee is gaan werken in het bedrijf. Op dat moment hadden we nog verschillende opdrachtgevers en zo hebben we dit bijna 2 jaar volgehouden. Wel kregen we vanaf 1 juni 2019 dus 2 namen Dennis Parket Breda -Gilze en Dennis Traprenovatie Breda - Gilze.

Door de groei van eigen opdrachten van vooral trappen hebben wij op 1 september 2020 een keuze gemaakt om Joeri full time in dienst te nemen, omdat wij onze klanten niet alleen in de avonden maar juist overdag willen helpen.

Op dat moment hebben we gekozen om meer trap renovaties te gaan doen en Dennis en Joeri zijn dit samen op gaan pakken, Harold heeft het klantencontact op zich genomen, hij gaat dagelijks naar klanten toe om alle mogelijkheden te laten zien bij onze klanten thuis. Ook het administratieve gedeelte neemt hij op zich, zodat wij van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur bereikbaar zijn(mits hij niet bij een klant zit)

Dit alles heeft zijn vruchten afgeworpen en zijn nu volledig zelfstandig geworden met ons bedrijf en hebben de keuze gemaakt om ons volledig te richten op traprenovaties (buiten de laminaatvloeren bijpassend bij de trap), al onze opdrachten voor vloeren kunnen vanaf 1 januari 2022 terecht bij Dennis zijn oud collega Erwin Pruijssen, die voor alle soorten vloeren en renovaties voor u klaar staat. U kan via ons contact opnemen, maar dit kan ook rechtstreeks op erwin@devloerenspecialist.com of 06-51004391. (graag met de vermelding dat u hem via ons heeft leren kennen)

Voor onze traprenovaties werken wij samen met Fedi, wij importeren onze tredes rechtstreeks uit Duitsland en hebben met hun een hele goede band opgebouwd. De treden die hun leveren hebben vanuit de fabriek 15 jaar garantie op kleurvastheid en slijtage. Op de montage van onze trappen krijgt u een garantie van 5 jaar. Fedi levert 20 kleuren, voor de treden, stootborden, zijkanten(wangen), palen(balusters) en het bijpassende laminaat. Ook levert de fabriek aan ons verlichting voor onder de traptreden of in de zijkanten, met een afstandsbediening om deze te dimmen of aan en uit te zetten.

Ook verkopen wij sinds dit jaar een koppeling met het Phillips Hue systeem, dit om uw trapverlichting mee te laten draaien op uw huis verlichting, zodat u deze automatisch kan aan en uit zetten of dimmen. Ook kan hierbij een sensor geplaatst worden, deze is draadloos en zo in het Hue systeem te koppelen. U heeft wel een bridge nodig, mocht u deze nog niet hebben kunnen wij deze natuurlijk ook netjes voor u leveren. Tijdens een vrijblijvend gesprek kan dit altijd worden toegelicht.


Wij maken graag voor u op locatie een offerte, zodat u een serieuze offerte in handen heeft zonder haken en ogen. We houden van een persoonlijke omgang en benadering.

Het makkelijkste kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens, via e-mail, telefonisch of via whatsapp.

Dennis Parket en Traprenovatie Breda - Gilze staat voor u klaar.


Geschiedenis van Dennis :

 

Het vak heb ik ooit geleerd van Dhr. van der Bruggen, bij RUBO parket in Roterdam. Dit was mijn leerbedrijf en heb daar alle papieren en mijn leermeester gehaald en na 7 jaar koos ik voor een nieuwe uitdaging.

 

Na wat jaren heb ik mijn horizon verbreed en was Upstairs Traprenovatie een mooie nieuwe uitdaging, waar je in 1 dag een trap als nieuw kon maken. Dit was een project van 2 jaar.

 

Aansluitend heb ik 3 jaar bij Pruijsen Parket te Dussen gewerkt voordat we aan de uitdaging van de Brasserie begonnen, waar we na 5 jaar afscheid van hebben genomen.

Het vak bleef toch altijd kriebelen, en heb mijn oud collega’s vaak een dagje meegeholpen, al verleer je het echte vak nooit.

 

 

Dennis Smithuis en Harold van der Meeren

Onze openingstijden voor afspraken en informatie

Wij zijn gesloten
maandag
9:0017:00
dinsdag
9:0017:00
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0017:00
Let op wij hebben geen showroom, U kan onze showtrappen bekijken in Teteringen en Rotterdam

 Onze showtrappen staan in Teteringen bij Jorissen en in Rotterdam bij Rubo Parket, hier kunt u ons werk bekijken en kan u informatie meenemen over de prijzen. Natuurlijk maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maar bij u thuis.


Dennis Parket en Traprenovatie Breda

Raadhuisstraat 15 B (let op geen showroom)

5126 CK Gilze

06-11418233

info@dennisparket.nl

www.facebook.com/dennisparket

Instagram : Dennisparket

KvK : 75300133